Tofupapukeitto

Kuullota sipulia öljyssä.

Lisää keitetyt kikherneet ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit ja vesi ja kasvisliemijauhe.

Anna porista aikansa.

Lisää kuutioitu tofu ja maissi.

Juuri ennen tarjoilua basilikasilppu ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 4.7g6.2kcal0.4g0.8g0.1g0.2g
Aurinkokuivatut tomaatit, Pirkka0.6g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Maissi jyvät 7.7g11kcal0.2g2g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g6.3g9kcal1g0.1g0.5g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g62kcal3.2g6.2g2.6g1g
Valittu annoskoko38g31kcal1.6g3.1g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g16kcal0.8g1.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g83kcal4.2g8.2g3.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213754