Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 14g4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g7g3.7kcal0.4g0.4g0.1g0g
Pekoni, paistettu 2.6g14kcal0.4g0g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK14g24kcal1.4g1.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g90kcal4.8g4.8g5.6g0.6g
Valittu annoskoko38g45kcal2.4g2.4g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna19g23kcal1.2g1.2g1.4g0.2g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403174