Heidin jauheliharisotto

Ruskista jauheliha yhdessä pilkotun sipulin kanssa.

Lisää 3dl riisiä sekä 6dl vettä + lihaliemi ja tölkillinen huuhdeltuja papuja.

Kun riisi on kypsää lisää herne-maissi-paprika pussi ja muutaman minuutin kuluttua ruoka on valmis.

Juustoraaste kruunaa ruoan.

Lapset tykkää lisätä ketsuppia sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
MyllynParas pitkäriisi, keittämätön (Myllyn paras oy), annos 65g2g7.1kcal0.2g1.6g0g0g
Pirkka naudan jauheliha 400g9g21kcal1.8g0g1.6g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (400g/265g) (Rainbow), annos 400g6.2g6.2kcal0.5g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä4.7g3.5kcal0.2g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g78kcal5.4g6.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko38g39kcal2.7g3.2g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna19g20kcal1.4g1.6g0.9g0.1g
Arvot/100g100g103kcal7.1g8.4g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96586