Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g8.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tonnikala öljyssä 4.6g8.8kcal1.3g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa10g1.7kcal0g0.2g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g10g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g54kcal3g3g3.4g1g
Valittu annoskoko38g27kcal1.5g1.5g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g13kcal0.8g0.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g71kcal4g4g4.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741