Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha18g29kcal3.3g0g1.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g17g5.8kcal0.2g1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Ketsuppi, meira1.6g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g82kcal7g5g3.6g0g
Valittu annoskoko38g41kcal3.5g2.5g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna19g21kcal1.8g1.3g0.9g0g
Arvot/100g100g108kcal9.3g6.6g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306365