Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.9g5.9kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g16g17kcal0.4g0.5g1.6g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.2g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Polar-juusto 15%6.2g16kcal1.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana75g95kcal5.2g3g7g0g
Valittu annoskoko38g48kcal2.6g1.5g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna19g24kcal1.3g0.8g1.8g0g
Arvot/100g100g127kcal6.9g4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217326