Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%2.4g6.6kcal0.7g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g101kcal10.2g1.4g6g0g
Valittu annoskoko38g50kcal5.1g0.7g3g0g
Annoskoko puolitettuna19g25kcal2.6g0.4g1.5g0g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.8g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722