Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali23g4.9kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.4g4.2kcal0g1g0g0g
Riisi puuroutuva 1g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Voi 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g21kcal1.6g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g73kcal4g5.4g3.8g1g
Valittu annoskoko38g36kcal2g2.7g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna19g18kcal1g1.4g1g0.3g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301590