Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g21g74kcal2.8g13.8g0.6g1.3g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto4.7g20kcal0.7g0g2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Saksanpähkinä 4.7g32kcal0.7g0.2g3.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g279kcal8.6g28.8g13.8g4g
Valittu annoskoko38g140kcal4.3g14.4g6.9g2g
Annoskoko puolitettuna19g70kcal2.2g7.2g3.5g1g
Arvot/100g100g368kcal11.3g38g18.2g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333278