Kukkisgratiini, kevät-13

Kukkikset vuokaan.

Kuumenna kerma ja sulata sekaan juusto.

Mausta muskottipähkinällä, suolalla ja valkopippurilla.

Kippaa päälle.

Paista 200* vajaa tunti, kunnes kukkikset pehmeitä.

Gratiini onnistuu myös laiskemmalla tavalla: kukkiksen päälle suola ja mausteet, sitten juustoraaste ja lopuksi vain kippaat kerman päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g21g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g7.4g29kcal2.2g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g129kcal5.6g1.6g11g0g
Valittu annoskoko38g64kcal2.8g0.8g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna19g32kcal1.4g0.4g2.8g0g
Arvot/100g100g170kcal7.4g2.1g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355931