Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g8g27kcal0.7g5.7g0.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g2.8g17kcal0.7g0.2g1.5g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)7g10kcal0.5g0.4g0.7g0g
Appelsiinimehu, 2 dl1.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g265kcal5.4g25.4g15.8g0g
Valittu annoskoko38g133kcal2.7g12.7g7.9g0g
Annoskoko puolitettuna19g66kcal1.4g6.4g4g0g
Arvot/100g100g350kcal7.1g33.5g20.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576