Silakkapihvit uunissa

Lado silakkafileet nahkapuoli alaspäin pellille.

Ripottele fileille suolaa ja valkopippuria.

Puolille silakkafileistä ripotellaan purjo- ja tillisilppua.

Nosta loput fileet pihvien kanneksi.

Voitele rypsiöljyllä niin saat rapean pihvin.

Pinnalle hieman korppujauhoja.

+225C 15min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Marmariini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 26g37kcal4.2g0g2.3g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 5.2g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Korppujauho 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g123kcal9.2g1.4g8.8g0.4g
Valittu annoskoko38g61kcal4.6g0.7g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g31kcal2.3g0.4g2.2g0.1g
Arvot/100g100g161kcal12.1g1.8g11.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101230