Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g100g370kcal4.5g31g25g3.7g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja100g78kcal16.8g0g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1039kcal54.2g64.8g61.2g7.8g
Valittu annoskoko370g519kcal27.1g32.4g30.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna185g260kcal13.6g16.2g15.3g2g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.8g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135674