Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)78g31kcal0.9g5.6g0.4g1.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g50g30kcal0.5g2.2g2g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g40g10kcal0.4g2.3g0g1g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Chili mausteseos, Old El Paso1g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 80g77kcal2.4g15.7g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g589kcal40g56.4g21.8g7.8g
Valittu annoskoko370g295kcal20g28.2g10.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna185g147kcal10g14.1g5.5g2g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185