Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen125g174kcal23.7g0g8.7g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g16g17kcal0.8g3.3g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kukkakaali 156g38kcal2.8g3.4g0.5g3.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g47g169kcal13.1g0.9g12.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g905kcal82.4g18.2g54g8.2g
Valittu annoskoko370g453kcal41.2g9.1g27g4.1g
Annoskoko puolitettuna185g226kcal20.6g4.6g13.5g2.1g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349