Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g163g206kcal14g32.3g2.1g3.7g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)7.5g14kcal0.1g0.3g1.3g0.2g
Paseerattu tomaatti rainbow125g44kcal1.2g8.6g0.6g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton25g40kcal2g1g3.3g0g
Oltermanni 9% (Valio)18g38kcal5.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon7.5g17kcal1.1g0.1g1.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 20g46kcal1g3.5g2.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g811kcal50.2g92g26.2g10.4g
Valittu annoskoko370g405kcal25.1g46g13.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna185g203kcal12.6g23g6.6g2.6g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109872