Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 188g142kcal3.5g28.9g0.4g1.9g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g94g118kcal4.7g2.6g9.9g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto47g155kcal12.7g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g859kcal43.4g67.8g43.4g5.6g
Valittu annoskoko370g430kcal21.7g33.9g21.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna185g215kcal10.9g17g10.9g1.4g
Arvot/100g100g116kcal5.9g9.2g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314