Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 161g552kcal16.4g112.6g1.9g5.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 124g79kcal4g6g4.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%50g139kcal14.4g1.2g8.4g0g
Oliiviöljy 28g246kcal0g0g27.8g0g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.3g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g2054kcal70.2g244.2g84.8g11.2g
Valittu annoskoko370g1027kcal35.1g122.1g42.4g5.6g
Annoskoko puolitettuna185g514kcal17.6g61.1g21.2g2.8g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531