Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy120g636kcal9.5g38.4g50.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen25g180kcal0.3g0.3g20g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g50g300kcal10.5g3.3g27g0g
Kananmuna kuoreton 175g250kcal21.9g0.5g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g2731kcal84.4g85g230.6g0g
Valittu annoskoko370g1366kcal42.2g42.5g115.3g0g
Annoskoko puolitettuna185g683kcal21.1g21.3g57.7g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478