Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 25g8.6kcal0.8g1.3g0g0g
Maito rasvaton 200ml25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g183kcal0.3g0.3g20g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Mustikka metsä- 63g28kcal0.3g4g0.4g2.1g
Raparperi 45g15kcal0.3g2.5g0g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1829kcal28.8g262g68.4g11.2g
Valittu annoskoko370g915kcal14.4g131g34.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna185g457kcal7.2g65.5g17.1g2.8g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678