Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 208g407kcal38.9g0g28.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)63g113kcal11.9g0.1g6.9g0g
Kananmuna kuoreton 46g65kcal5.7g0.1g4.7g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g12g14kcal0.3g0.7g1g0.2g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g1222kcal114g6.2g81.6g2g
Valittu annoskoko370g611kcal57g3.1g40.8g1g
Annoskoko puolitettuna185g306kcal28.5g1.6g20.4g0.5g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164