Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell67g73kcal15.3g0g1.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g75g13kcal1.4g1.6g0.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow75g15kcal2.3g1.5g0g1.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%42g54kcal1.3g0.8g5.4g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)33g55kcal1g1.3g5g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g25g88kcal7g0.5g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g676kcal58g16.2g43.2g5.6g
Valittu annoskoko370g338kcal29g8.1g21.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna185g169kcal14.5g4.1g10.8g1.4g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515