Thai-katkarapukeitto

1) Kuullota kasvikset (sipuli, purjo paprika) ja sienet öljyssä
2) Liisää kasvikset n. 1.2l kalalientä
3) Lisää myös currytahna / kastike
4) Keitä 15min
5) Lisää pilkottu kesäkurpitsa sekä bambunversot ja keitä 5 min.
6) Lisää lopuksi kookosmaito sekä ravut ja kiehauta

Mausteeksi voi lisätä suolaa ja valkopippurua maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Zem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 53g36kcal7.6g0g0.6g0g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Purjosipuli 29g6.7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Herkkusieni 15g2.3kcal0.3g0g0g0.2g
Kesäkurpitsa29g5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Bambunverso 20g2.7kcal0.3g0.1g0g0.3g
Wokn Roll Punainen Thai currykastike 1pss = 100g15g25kcal0.2g1.4g2g0g
Chili paprika punainen2.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio vährasv (Maggi), annos 50g2.2g5.5kcal0.1g0.9g0.1g0g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Kookoskerma, kara29g73kcal1.3g0.4g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g343kcal21.4g11.6g22.2g3.6g
Valittu annoskoko370g172kcal10.7g5.8g11.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna185g86kcal5.4g2.9g5.6g0.9g
Arvot/100g100g46kcal2.9g1.6g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150768