Kanawokki japanilaisittain

1. Pilko kasvikset
2. Keitä parsakaalia kiehuvassa vedessä muutama minuutti.

3. Kuumenna pannulla öljy ja lisää kanasuikaleet, kesäkurpitsa ja paprika pannulle ruskistumaan pariksi minuutiksi.

4. Vähennä lämpötilaa ja jätä kasvikset hautumaan kannen alle.

Anna hautua pari minuttia.

5. Lisää valkosipuli ja herkkusienet.

Anna hautua kannen alla muutama minuutti.

6. Kaada joukkoon teryaki-kastike, sesamöljy ja soija, lisää suolaa myllysta.

7. Lisää parsakaalit mukaan.

Sekoita hyvin.

8. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifileesuikale (Atria)109g120kcal25.2g0g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Parsakaali brokkoli 57g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Herkkusieni 18g2.8kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g18g15kcal0.8g3.3g0g0g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g6.6g4.6kcal0.5g0.5g0.2g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g476kcal61.6g20.6g15.6g6.8g
Valittu annoskoko370g238kcal30.8g10.3g7.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna185g119kcal15.4g5.2g3.9g1.7g
Arvot/100g100g64kcal8.3g2.8g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312375