Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika, punainen14g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa84g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Tomaatti 106g24kcal0.6g3.6g0.3g1.5g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g5.6g46kcal0g0g5.6g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g104g281kcal15.6g5.2g21.9g1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g28g73kcal8.4g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana740g900kcal50.8g27g65.4g7.8g
Valittu annoskoko370g450kcal25.4g13.5g32.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna185g225kcal12.7g6.8g16.4g2g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322799