Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Broilerisuikale, keskiarvo 75g91kcal15.9g0g3g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%38g49kcal1.1g0.7g4.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.7g1.1g13.1g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g28g110kcal8.2g0.2g8.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana741g946kcal63.8g11.8g69.8g9g
Valittu annoskoko371g473kcal31.9g5.9g34.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna185g237kcal16g3g17.5g2.3g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111191