Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Hirvenjauheliha oma saalis108g121kcal23.7g0g3.2g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g35g98kcal6.3g0.2g8.1g0g
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2.1g0.4g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana741g609kcal65.4g16.4g31.6g9.2g
Valittu annoskoko370g305kcal32.7g8.2g15.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna185g152kcal16.4g4.1g7.9g2.3g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508