Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2000g1265kcal60g96g70g0g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g720g2520kcal25.2g583.2g7.2g21.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.1g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7400g11524kcal349.6g1445.2g478.4g43.4g
Valittu annoskoko3700g5762kcal174.8g722.6g239.2g21.7g
Annoskoko puolitettuna1850g2881kcal87.4g361.3g119.6g10.9g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300