Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 901g217kcal16.3g19.8g2.7g20.7g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g300g751kcal42g10.2g60g0g
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g43kcal1.7g1.7g3.3g0.3g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal5g7.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7404g2404kcal144g129.4g133.4g46.2g
Valittu annoskoko3702g1202kcal72g64.7g66.7g23.1g
Annoskoko puolitettuna1851g601kcal36g32.4g33.4g11.6g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607