Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka901g2252kcal99.1g144.1g144.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g721g1023kcal90.1g2.2g74.2g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Etikkapunajuuri 300g107kcal3g20.1g0.6g5.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g721g2378kcal14.4g18g252.2g0g
Ranskankerma, Milbona601g1747kcal13.8g18g180.1g0g
Tilli, tuore 45g14kcal1.7g0.4g0.4g0.9g
Sinappi 96g126kcal4.2g13.5g5.8g1.6g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g15651kcal460.4g509.4g1316g26g
Valittu annoskoko3708g7826kcal230.2g254.7g658g13g
Annoskoko puolitettuna1854g3913kcal115.1g127.4g329g6.5g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388