Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu45g36kcal0.8g8g0.4g0.9g
Rypsiöljy 168g1486kcal0g0g168g0g
Currytahna punainen (Pirkka)30g78kcal0.6g2.7g7.2g0g
Tomaattimurska 1500g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Vesi45g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.3g15.7g0g
Korianteri, tuore, annos 20g60g12kcal1.2g2.4g0.3g1.8g
Katkarapu 1500g1026kcal216.6g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7416g6649kcal467.2g221.4g423.6g73.2g
Valittu annoskoko3708g3325kcal233.6g110.7g211.8g36.6g
Annoskoko puolitettuna1854g1662kcal116.8g55.4g105.9g18.3g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228