Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g22g135kcal0g0g15.3g0g
Liivate 2.9g10kcal2.5g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g29g28kcal0.1g6.2g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Liivate 1.2g4.1kcal1g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa58g58kcal6.4g1.7g2.9g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)58g93kcal2.8g9.3g5.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g58g259kcal4.1g39.5g11.4g2g
Maitorahka, Valio, 0,373g47kcal8g3.1g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g44g233kcal2.1g22.7g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1758kcal54g170g98g5g
Valittu annoskoko371g879kcal27g85g49g2.5g
Annoskoko puolitettuna186g440kcal13.5g42.5g24.5g1.3g
Arvot/100g100g237kcal7.3g22.9g13.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794