Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g131g956kcal1.3g1.3g104.8g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g18g69kcal0.3g16.9g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)6.1g0.6kcal0.1g0g0g5.2g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton21g67kcal4.8g2.2g4.4g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g2761kcal61g49g257.8g10.4g
Valittu annoskoko371g1380kcal30.5g24.5g128.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna186g690kcal15.3g12.3g64.5g2.6g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546