Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 102g226kcal17.9g0g17.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.3g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g5.8g5.8kcal0.1g1.3g0g0.1g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g58g35kcal0.5g3g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 87g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino102g357kcal13.3g68.3g2.6g6.1g
Lihaliemkuutio maggi extra2.9g8.2kcal0.3g0.3g0.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1311kcal64.4g147g50.4g13.4g
Valittu annoskoko371g655kcal32.2g73.5g25.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna186g328kcal16.1g36.8g12.6g3.4g
Arvot/100g100g177kcal8.7g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578