Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g58g42kcal1.5g9.8g0.1g0g
Juuriselleri 44g14kcal0.5g2g0.1g1.4g
Palsternakka 58g37kcal0.3g6.9g0.2g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g58g35kcal0.9g7.6g0.1g0.5g
Fenkoli, annos 100g29g9kcal0.4g2.1g0.1g0.9g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g58g55kcal4.7g8.2g0.4g4.7g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 19g6.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g430kcal16.8g75.4g5.8g21.2g
Valittu annoskoko371g215kcal8.4g37.7g2.9g10.6g
Annoskoko puolitettuna186g107kcal4.2g18.9g1.5g5.3g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.2g0.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840