Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)84g92kcal19.3g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g114g377kcal18.3g70.8g2.3g6.9g
Arkirae (Valio), annos 100g45g32kcal5.4g1.6g0.5g0g
Ketsuppi 18g16kcal0.2g3.4g0.1g0.2g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)52g14kcal1.7g1.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.2kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g1181kcal99.8g156.8g15.2g14.8g
Valittu annoskoko371g591kcal49.9g78.4g7.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna186g295kcal25g39.2g3.8g3.7g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441