Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g68kcal6g0.1g4.9g0g
Rypsiöljy 20g173kcal0g0g19.6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 21g150kcal0g0.1g17g0g
Sokeri 37g150kcal0g37g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g65g250kcal1.2g61g0.3g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g91g36kcal0.5g9.1g0.5g0.5g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g26g157kcal5.5g1.7g14.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g35g64kcal5g2.5g3.7g21.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.3g0g0.4g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g2281kcal36.6g267.2g120.2g44.4g
Valittu annoskoko371g1140kcal18.3g133.6g60.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna186g570kcal9.2g66.8g30.1g11.1g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255