Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 118g139kcal25.8g0g3.9g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7g51kcal0.1g0.1g5.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)70g60kcal0.7g2.5g4.9g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g11g42kcal0.1g9.5g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g598kcal54g26.6g29.4g1g
Valittu annoskoko371g299kcal27g13.3g14.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna186g150kcal13.5g6.7g7.4g0.3g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391