Kuhaa eevan tapaan

Silppua tilli ja ruohosipuli.

Sekoita ne tuorejuustoon.

Laita tuorejuusto-yrttiseosta kuhafileen sisäpuolelle ja kääräise rullaksi.

Ohjeessa on käytetty ruukulliset kumpaakin yrttiä ja puolet tuorejuustorasiasta.

Määrä riittää 6:lle keskikokoiselle kuhafileelle.

Laita rullat vuokaan, jossa ne ovat tiiviisti, eivätkä pääse aukenemaan.

Voit myös tökkäistä ne hammastikulla kiinni.

laita folio päälle ja 225 asteiseen kiertoilmauuniin n. 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuha 306g220kcal49.5g0g2.1g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruohosipuli 15g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli38g68kcal3.2g0.8g5.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.8g2.6kcal0g0.4g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.9g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g598kcal106.8g4.4g15.8g1.4g
Valittu annoskoko371g299kcal53.4g2.2g7.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna186g150kcal26.7g1.1g4g0.4g
Arvot/100g100g81kcal14.4g0.6g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142308