V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti8.4g42kcal2.1g2.8g2.4g2.4g
Aprikoosi, kuivattu 14g31kcal0.7g6.1g0.1g1g
Luumu kivetön 8.4g3.9kcal0.1g0.7g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)17g33kcal0.6g6.9g0.1g1.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl34g115kcal4.7g18.9g2.3g3.7g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%8.4g21kcal1.2g0.9g0.5g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g491kcal18.8g72.6g10.8g25.8g
Valittu annoskoko371g246kcal9.4g36.3g5.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna186g123kcal4.7g18.2g2.7g6.5g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720