Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 96g182kcal26g0g8.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 65g8.2kcal0.7g0.6g0.1g0.6g
Kurkku, tuore56g5.6kcal0.3g1g0.1g0.4g
Tomaatti, tuore135g27kcal0.8g5.1g0.4g1.9g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.5g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix10g5.1kcal0.2g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g480kcal56.8g18g19.6g6.2g
Valittu annoskoko371g240kcal28.4g9g9.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna186g120kcal14.2g4.5g4.9g1.6g
Arvot/100g100g65kcal7.7g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763