Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 253g424kcal55.1g0g22.7g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen56g405kcal0g0g45g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana743g1683kcal111.4g4.4g135.6g1.6g
Valittu annoskoko371g842kcal55.7g2.2g67.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna186g421kcal27.9g1.1g33.9g0.4g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037