KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.33g114kcal2.3g23.2g1.1g2g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g88g114kcal15.8g1.1g4.8g0g
Findus wokki Classic 500G73g22kcal1.5g3.6g0.4g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g3.6g30kcal0g0g3.6g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g58g35kcal0.5g3g2.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana744g631kcal40.2g61.8g24.4g4.4g
Valittu annoskoko372g315kcal20.1g30.9g12.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna186g158kcal10.1g15.5g6.1g1.1g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=162865