Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 3000g2288kcal517.5g0g21g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g150g1350kcal0g0g150g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g7579kcal1049.6g53.8g344.2g19g
Valittu annoskoko3710g3790kcal524.8g26.9g172.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna1855g1895kcal262.4g13.5g86.1g4.8g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638