Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 408g133kcal2.5g22.7g0.8g10.4g
Bataatti, kuorittu 233g189kcal3.7g39.2g0.1g7g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 2332g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi51g144kcal4.6g3.6g11.8g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%233g396kcal16.1g3.3g35g4.7g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 117g149kcal25.1g0g5.2g0g
Persilja 70g19kcal1g0.8g0.1g5.6g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g2856kcal115g167.2g177.2g64.8g
Valittu annoskoko3710g1428kcal57.5g83.6g88.6g32.4g
Annoskoko puolitettuna1855g714kcal28.8g41.8g44.3g16.2g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110