Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio1750g1138kcal175g73.5g5.2g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 560g237kcal54.9g2.2g0.6g0g
Mansikka 1400g651kcal7g117.6g2.8g26.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g4052kcal473.8g386.6g17.2g53.2g
Valittu annoskoko3710g2026kcal236.9g193.3g8.6g26.6g
Annoskoko puolitettuna1855g1013kcal118.5g96.7g4.3g13.3g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191