Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Papu valkoinen, keitetty 533g574kcal44.9g74.6g1.9g37.3g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 267g849kcal65g121.8g5.1g23.7g
Tomaattimurska 1066g314kcal6g56.5g2.1g20.3g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Rajah Mild Curry Paste (10g)53g76kcal2.1g4.6g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g4307kcal252.4g566.4g71.2g177.8g
Valittu annoskoko3712g2154kcal126.2g283.2g35.6g88.9g
Annoskoko puolitettuna1856g1077kcal63.1g141.6g17.8g44.5g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829