Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 267g42kcal5.6g0.8g0.9g4g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g80g88kcal0.8g20g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)613g166kcal8g29.4g1.2g10.4g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1067g853kcal177.1g0g10.7g0g
Soijakastike 32g19kcal1.7g3g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl667g800kcal22.7g24g66.7g0g
Tomaatti 347g79kcal1.9g12g1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g4470kcal447.6g236g166.4g63g
Valittu annoskoko3712g2235kcal223.8g118g83.2g31.5g
Annoskoko puolitettuna1856g1117kcal111.9g59g41.6g15.8g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239