Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 953g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g794g2278kcal26.2g539.8g1.6g67.5g
Sokeri 953g3867kcal0g951.7g0g0g
Voi 635g4607kcal7.6g2.5g516.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)349g440kcal38.4g1g31.4g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g51kcal0g12.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g22541kcal146g3027.2g1098.6g135.2g
Valittu annoskoko3712g11271kcal73g1513.6g549.3g67.6g
Annoskoko puolitettuna1856g5635kcal36.5g756.8g274.7g33.8g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161