Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g799g2805kcal207.8g20g215.8g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g196g842kcal39.2g74.4g43.1g1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1598g381kcal28.8g34.8g4.8g36.4g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät1119g1119kcal184.6g13.4g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7424g10293kcal920.8g285.2g587.8g74.8g
Valittu annoskoko3712g5147kcal460.4g142.6g293.9g37.4g
Annoskoko puolitettuna1856g2573kcal230.2g71.3g147g18.7g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779